De zekerheid van een zorgeloze backup

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Altijd een exacte kopie van uw data

De beste backup is een online backup (van KeepItSafe)

Een exacte kopie van uw kostbare bedrijfsgegevens. Elke dag automatisch gemaakt. Veilig en versleuteld opgeslagen buiten uw bedrijf. In ons ultramodern datacenter in Nederland. Waar niemand anders bij kan. En die u met één druk op de knop weer kunt terugzetten. Dat is de Online Backup van KeepItSafe. Het is dan ook het enige wat wij doen. Met een team van ervaren, ambitieuze specialisten. Met meer dan 750 ICT Partners in 20 landen die onze online backupdiensten implementeren en ondersteunen. En toch zijn we 100% Nederlands.

Backup zonder zorgen

Met KeepItSafe heeft u geen omkijken naar uw backup. Onze geavanceerde backup software is binnen enkele minuten geïnstalleerd. Alle software die u nu gebruikt wordt ondersteund. U bespaart tijd en geld. Uw backup wordt regelmatig gecontroleerd door de gekwalificeerde KeepItSafe engineers. Mochten backup's onverhoopt mislukken, dan bellen wij u. Dat is onze standaard proactieve dienstverlening.

Direct uw bedrijfsdata veilig

Neem vandaag nog contact op met een uw IT leverancier en vraag naar KeepItSafe of bestel direct. Uw backup is dan vandaag nog veilig gemaakt.

Zien is geloven

Probeer de online backup 30 dagen gratis en ervaar zelf alle voordelen. Klik hier en start direct!